e-CHoppers

De e-Chopper is een elektrisch voertuig in de vorm van een motor maar met de eigenschappen van een elektrisch fiets/scooter. Het is een ideaal voertuig om de prachtige Peel en Maas regio te verkennen. Aan de hand van drie routes die we hebben uitgestippeld in de gemeente Peel en Maas kan er genoten worden van alle mooie plekjes binnen onze gemeente.

Heb je een vriendenweekend, vrijgezellenfeest, uitje met collega’s of wil je gewoon lekker ontspannen en rondrijden, dan is de e-Chopper het ideale vervoermiddel. Toer lekker langs de Maas, door de bossen, de akkerlanden en de mooie dorpen die onze regio te bieden heeft. Onderweg is er voldoende ruimte om lekker even op een terrasje te zitten of om te genieten van de mooie natuur.

Een e-Chopper toer kost €37,50 en duurt drie uurtjes. Onze routes zijn zo ingericht dat er onderweg voldoende tijd is om lekker te stoppen voor een bakje koffie, een heerlijk stuk Limburgse vlaai of een andere versnapering. De drie uurtjes bestaan ongeveer uit twee uurtjes toeren en één uurtje “vrije tijd”.

Navigeren gebeurd via de routiq app. Deze kan worden gedownload in de Playstore of Apple App Store waarbij jullie onze inloggegeven krijgen voor de premium versie.