Eten & Drinken

Het hapjesconcept

De een noemt het tapas, de andere all-you-can eat. Wij noemen het zelf, ons hapjesconcept. Kies elke ronde uit twee verschillende hapjes en stel zo zelf je ideale diner samen. Zin in vlees? Zin in vis? Zin in vegetarisch? Zin in klassiekers? Of zin in iets avontuurlijks? Bij Branie kan het allemaal. Probeer elke ronde iets nieuws of geniet van de bekende smaken en gerechten.

Voor de prijs van €37,50 kun je de gehele avond genieten van al het heerlijks dat onze keuken je te bieden heeft. Een heerlijke carpaccio, een rijk gevuld soepje, een gegrild stukje rundvlees, een heerlijk gebakken visje, een romige pasta, van die lekkere zoete aardappel frietjes en een machtige brownie als dessert.  Het water loopt ons al in de mond. Combineer dit eens met de meest prachtige wijnen, een vers getapt biertje of een bruisend frisje en je avond kan niet meer stuk.

Een prachtig uitzicht en een sfeervolle ambiance aan de rand van de Heldense Bossen. Alle puzzelstukjes vallen precies goed, bij dit prachtige plaatje.

Geniet van woensdag tot en met zondag van 17:00 tot 22:00 van ons heerlijk hapjesconcept. In de vakanties zijn we zelfs zeven dagen per week geopend (met uitzonderling van de Carnavals-/Krokusvakantie).

De lunchkaart

In de weekenden en in de vakanties zijn wij ook overdag geopend. Na een wandeling of fietstocht in de bossen kun je bij ons terecht voor een warme kop koffie of een lekker stuk vlaai. Liever iets uitgebreider eten, we bieden ook een heerlijke lunch aan. Vanaf 12:00 tot 16:00 kan er relaxed worden gegeten of geborreld.

Lekker eten en drinken

Lekker borrelen in onze bosrijke omgeving? Kom langs om te genieten van onze uitgebreide drankkaart en van ons overheerlijk hapjesconcept.