Over ons

Emyl verweij

Rick Hendricks (L) Emyl Verweij (R)

Onze man achter de schermen en de man van al onze heerlijke gerechten en hapjes. Emyl gaat de keuken en alles wat hierbij komt kijken regelen. Hij heeft jarenlange ervaring als chef-kok in verschillende restaurants in onze omgeving.

Zo gaf hij in het verleden al leiding aan de keukens van onder andere DOK6 in Panningen en Chateau Holtmuhle in Tegelen.

De afgelopen jaren heeft hij gewerkt als keuken chef voor restaurant de Tramhalte in Blerick en Plein7 in Venlo.
Momenteel is hij werkzaam op golfbaan Eyckenduyn in Helden.

Als ondernemer is Emyl een aantal jaren mede-eigenaar geweest van Brassserie Sur Meuse in Blerick. Zoals u leest zit koken en ondernemer bij Emyl in het bloed.

Bij Branie gaat Emyl verder op de ingeslagen weg. De unieke locatie en het ijzersterke concept gaan nieuw leven in de brouwerij brengen.

Om fit te blijven, vinden we Emyl vaak op de padelbanen van Baarlo en Venlo. Na vroeger fanatiek te hebben getennist, is hij nu helemaal verzot op deze nieuwe rage.

Emyl: ”We hebben er erg veel zin in en kunnen nauwelijks wachten tot we open gaan.”

“Eerst verbouwen en daarna hebben we een splinternieuw concept en een prachtig restaurant, op een fantastische locatie in de Heldense bossen.”

Rick HendriCks

Geen onbekende in de regio. Rick heeft al verschillende ondernemingen gestart en weet de lijntjes te vinden binnen de regio.

Als hij geen eigen bier op de markt brengt (De StommeRick ), dan verhuurt hij wel e-Choppers en bakfietsen via E-Chopper verhuur Panningen, maakt hij KwisKoffers of is hij creatief bezig met speurtochten voor de kinderen met Pit Parel.

Rick gaat de verhuur en de bediening op zich nemen. Daarnaast zal hij nog één of twee dagen in de keuken te vinden zijn, want koken doet hij ook erg graag.

Hij heeft ervaring aan de voor- én achterkant van de horeca. Hij stond achter de bar bij Niëns, Grand Café The Gallery en Momus. Rick heeft gekookt bij De Heere van Meijel, brasserie Eyckenduyn en bij DOK6 Horeca.

Naast zijn werk is Rick altijd bezig met nieuwe ideeën of het volgen van cursussen om zichzelf elke dag te verbeteren. Hij hangt graag in de ijzers, houd van hardlopen en voetbalt bij SV Panningen samen met de veteranen.

Rick: ”Ik heb altijd gedroomd van mijn eigen zaak en anderhalf jaar geleden ben ik hier echt concreet mee aan de slag gegaan. Ik zocht een unieke locatie waar ik ook mijn huidige activiteiten mee kan combineren. En dat is bij Branie helemaal gelukt!”

Rick Hendricks (L) Emyl Verweij (R)

Branie

  • DURF, ONVERSCHROKKEN, WAAGHALS, BRAVOURE, DURFAL
  • BRANIE SCHOPPEN, DRUKTE MAKEN, LEF TONEN
  • STOUT, MOEDIG