Pit parel

Ben jij een échte speurneus en houd je van avontuur? Dat komt goed uit, want Pit Parel kan jouw hulp goed gebruiken. Help Pit met zijn opdrachten zodat hij zijn “De Taken van de Toren” of “Branie in de Bossen” goed kan volbrengen.

De taken van de toren

Pit Parel en de Taken van de Toren is een toffe, interactieve speurtocht door het autoluwe centrum van Panningen. De tocht is geschikt voor gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar. Je loopt dwars door het centrum om Pit te helpen. Speur, luister, puzzel en navigeer tijdens de spannende opdrachten. De activiteit duurt +/- 2 uur en is voor iedereen toegankelijk.

Branie in de bossen

!!! COMING SOON !!!

Pit Parel Branie in de Bossen is een avontuurlijke speurtocht in én rondom de Heldense Bossen. Help Pit met het zoeken naar de kleine Braniemaker die de hele bosrijke omgeving op stelten zet. De tocht is geschikt voor gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar. Je loopt dwars door het centrum om Pit te helpen. Speur, luister, puzzel en navigeer tijdens de spannende opdrachten. De activiteit duurt +/- 2 uur en is voor iedereen toegankelijk.

!!! COMING SOON !!!

Pitparel

Pitparel en de Taken van de Toren is een toffe, interactieve speurtocht door het autoluwe centrum van Panningen. De tocht is geschikt voor gezinnen voor gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar.